Voor woningen en panden is het belangrijk om goed beveiligd te zijn. helaas wordt er nog steeds regelmatig op plekken ingebroken, waardoor het verstandig is om jezelf op de juiste wijze te beveiligen. Natuurlijk verschilt de reden van beveiliging nog wel eens en ook is het gebouw altijd van een ander formaat. Het is dan ook noodzakelijk om te kiezen voor een systeem op maat, zodat je zeker weet dat de beveiliging op de juiste manier zal aansluiten bij het gebouw. Bij een bedrijfspand zal je misschien andere keuzes maken dan bij een woning. Uiteindelijk is het natuurlijk vooral belangrijk dat je iedere avond weer in alle rust kan gaan slapen. Je wilt namelijk niet continu piekeren of jouw bedrijfspand misschien slachtoffer wordt van een inbraak. Ook bij een woning is dat uiteraard het geval. 

 

Systemen 

Daarom zijn er verschillende soorten systemen die je in het gebouw kan laten plaatsen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een alarmsysteem. Dankzij een alarmsysteem zal het mogelijk zijn om een bericht te krijgen wanneer iemand de deur opent. Op deze manier kan je altijd op de hoogte blijven van jouw pand of woning dankzij dit systeem. Daarnaast is het ook een optie om te kiezen voor camerabeveiliging. Hierdoor zal je altijd op beeld hebben staan als er iets gebeurt. Bovendien kunnen de beelden, wanneer er wel een inbraak plaatsvindt, goed gebruikt worden als bewijs. Ook kan je kiezen voor een toegangscontrole bij de entree. Hierdoor moet je bewijzen wie je bent zodat het pand of de woning geopend kan worden. al deze soorten systemen kan je vinden bij Credex Alarm Systems

 

Jablotron 100

Binnen de drie soorten systemen is het uiteraard mogelijk om ook te kiezen voor een combinatie van de verschillende opties. Zo kan je bijvoorbeeld een alarmsysteem laten instaleren bij jouw bedrijf en daarnaast gebruik gaan maken van camera’s. binnen alle opties zijn er verschillende varianten en systemen waar je uit kan gaan kiezen. Jablotron 100 is bijvoorbeeld een bekend systeem dat vaak wordt ingezet bij woningen en bedrijfspanden. Doordat dit systeem veel verschillende opties heeft is het mogelijk om de juiste combinatie te maken voor jouw eigen pand. Zo kan je binnen de Jablotron 100 kiezen voor bewegingsdetectie, branddetectie en openingsdetectie. Daarnaast zijn er nog veel andere opties waar je uit kan kiezen binnen dit systeem. Ook kan je kiezen uit verschillende soorten camerasystemen. Hierdoor vind je uiteindelijk altijd een goed beveiligingssysteem voor jouw woning of bedrijfspand.