Een compressor kan iedereen helpen bij het uitvoeren van meerdere klussen. Er zijn veel apparaten beschikbaar die aangedreven worden door een compressor. Het is in feite gewoon lucht die met enorm veel kracht wordt uitgeblazen. Als jij ook een droomhuis aan het bouwen bent zal het niet raar zijn als je ook een compressor nodig hebt. Daarom vertel ik in mijn blog op Bouwjeeigendroomhuis.nl alles over deze machine en hoe je deze kan gebruiken voor jouw klussen.

De werking van een compressor

Een compressor is vaak erg eenvoudig in gebruik. We gebruiken deze machines voor meerdere apparaten en kunnen er veel verschillende klussen mee uitvoeren. Het is belangrijk om te weten dat je machine genoeg power kan leveren aan de apparaten die het moet aandrijven. Je wil natuurlijk niet dat je klussen maar op halve kracht uitgevoerd kunnen worden. Zeker bij het bouwen van een huis zou het erg onhandig zijn als je niet voldoende power hebt. Een compressor knijpt eigenlijk de lucht samen en spuit het daardoor met hoge kracht via een slang weer naar buiten. Zo kan je deze machines bijvoorbeeld gebruiken voor het oppompen van banden. Voor veel andere klussen gebruiken we deze machines ook, zoals verfspuiten, boren, zagen en vele andere klussen.

Airpress compressor

Wie op zoek is naar een compressor van absolute topkwaliteit kan het beste kiezen voor het merk Airpress. De originele olievrije of oliegesmeerde varianten gaan tot maximaal 10 bar. Deze vindt u in de blauwe serie. In de groene serie vind je de accu aangedreven varianten met een elektrische motor en riemaandrijving. De technologie van deze machines is al zo ver dat ze inmiddels erg solide en betrouwbaar zijn. Het lawaai is ook vele malen minder bij de groene serie, wat weer voordelig is voor de buren.

Greenworks compressor

Greenworks is een vooruitstrevend merk op het gebied van innovatieve, groene oplossingen voor tuingereedschap. Ook dit type machine kan op een accu worden aangedreven. De machines van Greenworks worden allemaal aangedreven op accu’s, wat ze als merk erg milieubewust maken. Het topmerk Airpress heeft dus overduidelijk ook deze route gekozen. De keuze voor welk merk het beste bij je past, is natuurlijk aan jezelf. Aan de power hoeft het niet te liggen, want de power uit een accu is tegenwoordig al minstens zo sterk. Kies dus een mooie variant uit en ga lekker aan de slag met het bouwen van je droomhuis.