Vergeten verhuis-essentials

Ga je binnenkort verhuizen en probeer je alles op een rijtje te krijgen? Er is vaak zoveel wat je moet regelen dat er veel kleine dingetjes door je vingers glippen. Hierdoor krijg je het idee dat je je overzicht verliest en daardoor gaat alles net even een stukje minder snel en efficient. De belangrijkste dingen heb je natuurlijk allemaal zo bij elkaar, want die vergeet je niet zo een-twee-drie, maar sommige kleine dingen kunnen juist een enorm verschil maken. Je merkt vaak ook niet dat je ze mist tot je ze in een ander huis ziet of je bedenkt hoe onhandig het tot dusver eigenlijk allemaal ging. Hierbij dus wat veel-vergeten essentials op een rijtje!

Dat éne kastje

Met een nachtkastje, opbergkasten, boekenkasten en kledingkasten denk je vaak dat je al je spullen wel kwijt kan. Maar toch heb je altijd net dat hoopje spullen wat dan op je bureau of eettafel terecht komt, simpelweg omdat je geen logischere plek lijkt te hebben om het te laten. Vrijwel iedereen heeft in de hal iets van een kastje staan waar de sleutels opgegooid worden bij thuiskomst, niet-vergeten briefjes en bijvoorbeeld je muts en handschoenen. Door hiervoor een kastje te kiezen in plaats van een tafel heb je meteen wat back-up opslagruimte. Bijvoorbeeld voor je boodschappentassen, om je mutsen, handschoenen en sjaals op te bergen als je deze in de zomer niet gebruikt, enzovoort. Toch altijd éen kastje meer dus!

Decoraties en accessoires

Oké, misschien niet echt de méést essentieel dingen, maar je mist ze écht. En waarschijnlijk heb je het niet eens door, en mis je daardoor een héle hoop comfort. We hebben het nu over bepaalde dingen die je hoort te hebben liggen, zoals plaids over je bank voor als het koud wordt. Kijk op Ookinhetpaars.nl voor de mooiste plaids. Een extra schilderij of foto voor aan de muur, wat de leegte opvult en het net iets meer samenbrengt tot een geheel allemaal. En krijtbord of notitieblokje op je magnetische koelkast om boodschappenlijstjes op bij te houden, of een boodschap naar je partner of huisgenoot te sturen als je er niet bent. Niet essentieel, maar zeker onmisbaar!