De kogel is door de kerk. Je gaat verhuizen. Na eindeloos wikken en wegen heb je besloten je biezen te pakken en te verhuizen. Niet zomaar verhuizen maar verhuizen naar het buitenland. Een binnenlandse verhuizing is voor velen al een flinke last op de schouders. Laat staan een verhuizing naar een ander land of zelfs een ander continent. Hoe ga je dit aanpakken? Waar haal ik de mankracht vandaan? Kunnen al mijn favoriete meubels en spullen mee? Zal mijn inboedel veilig aankomen op de plaats van bestemming? Dit zijn stuk voor stuk logische vragen als je besluit om internationaal te verhuizen. Hier kan je vast wel wat hulp bij gebruiken. Wie bieden je hier antwoord op die vragen en een helpende hand. Want internationaal verhuizen doe je natuurlijk nooit alleen.   

Internationaal verhuizen wordt makkelijk met 100 jaar ervaring

Je staat er niet alleen voor. Bij het verhuisbedrijf vanderveldeverhuizingen.nl hebben ze inmiddels richting de 100 jaar ervaring met verhuizen. Niet alleen binnenlands maar ook internationaal verhuizen behoort tot hun services. Ze kunnen je zelfs helpen met verhuizingen naar een ander continent. Veel handen maken licht werk. En bij vanderveldeverhuizingen.nl hebben ze voldoende handen die je kunnen helpen met een vlekkeloze verhuizing. De medewerkers zijn opgeleid en zullen je spullen dan ook met zorg behandelen. Je spullen worden dusdanig verpakt dat ze veilig en intact op de plaats van bestemming aankomen. Daarnaast beschikt vanderveldeverhuizingen.nl over een internationaal netwerk van professionele organisaties om de verhuizing ook over de grens zorgeloos te laten verlopen. Je hoeft je dus niet druk te maken over betrouwbare partijen in het buitenland. Mocht je internationaal verhuizen naar een ander continent dan krijg je ook nog te maken met buitenlandse wet- en regelgeving. De lokale expertise van het verhuisbedrijf zal doen voorkomen dat je tegen onverwachte bureaucratische belemmeringen aanloopt tijdens je internationale verhuizing.  

De kosten van internationaal verhuizen

De kosten voor een internationale verhuizing kunnen flink variëren. Het opmaken van de kosten heeft uiteraard te maken met veel factoren. Een Europeesche verhuizing vereist minder regelwerk dan een intercontinentale verhuizing. Voor een verhuizing naar een ander continent dienen goederen per container verscheept te worden. Kortom, om een goede inschatting te maken over de kosten is maatwerk nodig. Vanderveldeverhuizingen.nl biedt de service om aan huis een offerte op te maken en zodoende een realistische inschatting te maken. Hierdoor worden onverwachte kosten voorkomen en weet je waar je aan toe bent. Internationaal verhuizen is nog nooit zo makkelijk geweest.