De supermoderne platte televisie is eigenlijk al niet meer weg te denken uit het huishouden. Je kunt zo’n televisie op een televisiemeubel zetten, maar ik heb een andere suggestie. Om je comfort en luxe in huis te vergroten, kun je een TV beugel nemen voor je televisie. Deze hangt de televisie aan de muur zonder dat je randen ziet. Zo’n TV beugel heeft een aantal voordelen, en in deze blog zal ik er uitgebreid op in gaan. Lees hieronder vier redenen voor het nemen van een TV beugel. Raak comfortabel in je eigen huis, be home!

Design

De hoofdreden dat je een TV beugel zou nemen, is omdat het er strak uit ziet. Je televisie hangt aan de muur zonder poespas. Als je een LED of ambilight televisie hebt weet je hoe belangrijk dit is. Als hij namelijk op een televisiemeubel staat, ziet dat er gewoon niet even mooi uit.

Ruimtebesparing

Dat brengt me bij het volgende punt: als je een TV beugel hebt hoef je ook geen televisiemeubel meer te hebben. De hele muur waar de televisie aan hangt kan strak blijven. Aangezien we toch geen DVD-spelers meer nodig hebben met Netflix en Smart TV wordt de televisiemeubel toch al overbodig. Dan is een TV beugel de volgende stap. Verwijder alle clutter uit je huis. Zo’n televisiemeubel is toch al gauw een meter diep en twee meter breed, dus je neemt al bijna twee vierkante meter weg!

Geen zon op je scherm

Je kunt er voor kiezen om er een TV beugel te nemen die de televisie op een vaste positie monteert, maar het kan ook anders. Als je een goede neemt, is hij ook uitneembaar en draaibaar. Op die manier kan je je televisie aanpassen aan je wensen. Heb je bijvoorbeeld overdag behoefte aan televisie kijken maar schijnt de zon naar binnen? De gordijnen hoeven niet meer dicht, je hoeft alleen de televisie te draaien via de TV beugel. Als je er een neemt die uitneembaar is naast draaibaar, kun je televisie kijken vanuit alle hoeken van de kamer.

Een TV beugel is goedkoper dan je zou denken

Omdat zo’n beugel een luxe uitstraling heeft, zou je kunnen denken dat het niet voor jou is. Echter kun je al vanaf 50 euro een televisiebeugel op de kop tikken. Zo’n TV beugel is dus ook een leuk cadeau. Verras je partner die droomt van een thuisbioscoop, of leg met je vrienden allemaal een tientje in. Veel kijkplezier!