Het is eindelijk zo ver! Je droomhuis in de buurt van Amsterdam is af. De stukadoor is geweest en de muren zijn eindelijk mooi. Daarnaast ligt er nu parket. Dat betekent dat de spulletjes er in mogen! Hoe pak je dat het beste aan? Wat voor voertuig gebruik je eigenlijk om al je inboedel in mee te nemen? In deze blog vind je de verschillende opties voor het verhuizen en uiteindelijk kies ik de beste optie voor je: een verhuisbus huren in Amsterdam. Lees je mee?

Verhuisservice

Met een verhuisservice geef je de gehele controle weg over je verhuizing. Je laat de mannen je oude huis binnen, en zij bepalen wat handig is om eerst in te laden. Waarschijnlijk zijn dat eerst je zware kasten en banken en dergelijke, daarna de lichtere spullen. Het voordeel van een verhuisservice is dat je je niet hoeft te bekommeren over dit soort dingen. Alles wordt voor je gedaan. Nadeel is dat een verhuisservice vaak hartstikke duur is. Ook heb je de kans dat de verhuizers spullen kapot maken, al loop je dat risico sowieso bij een verhuizing.

Zelf met de auto

Zelf met de auto je verhuizing regelen is natuurlijk weer precies het tegenovergestelde van een verhuisservice. Het is de meest budget optie. Je bent het goedkoopste uit. Alleen zul je wel meerdere keren op en neer moeten rijden met je spullen. En je kunt waarschijnlijk je mooie grote kasten niet meenemen! Niet ideeal dus. Een auto kun je wel het makkelijkst kwijt in de kleine straatjes van Amsterdam, je bent er het meest mobiel mee.

Een verhuisbus huren in Amsterdam

De laatste optie is een verhuisbus huren in Amsterdam zelf. Hiermee heb je wel de ruimte van een dure verhuisservice bus, maar niet de daadwerkelijke dure service. Dit is dus de beste optie! Je kunt er al je spullen veilig in kwijt, en het is goedkoop. Er zijn wel wat regelingen voor verhuisbussen huren in Amsterdam. Zo heb je ze met of zonder kilometerheffing, en met of zonder schaderegeling. Let hier op als je een verhuisbus gaat huren in Amsterdam. Ook zal het misschien even wennen zijn om de verhuisbus binnen de Amsterdamse straatjes te navigeren. Echter heb je alleen een rijbewijs B nodig om een verhuisbus te huren in Amsterdam. Geen gedoe dus. Een verhuisbus huren in onze grote stad dus je zo, dus waar wacht je nog op? Het is duidelijk de beste optie om je spullen mee te verplaatsen.