Ik ben al een tijdje ingetrokken bij een vriendin. We wonen heerlijk samen in een eengezinswoning. Het is best groot. We hebben net boven een nieuw tapijt neergelegd die het huisje echt een thuis gevoel geeft. We hebben ook beneden een nieuwe tv neergezet om lekker op de bank een heerlijk filmpje te kunnen kijken. Maar we vonden dat het beter kon.

Sfeer in het huis!

Zo kwamen we op een geniaal idee: ledstrip! Dit zou vooral de slaapkamer leuker maken. Er is zo veel wat je ermee kan doen. Zoals deze opplakken en eroverheen de binnenkant van de kussensloop plakken. Dan lijkt het net of je mooie wolken met kleurlicht hebt. Dat is toch vet! Of je kan ze gewoon aan de randjes van je muren plakken en dan heb je een mooie verlichting in je kamer.

Misschien kan je zelfs wel buiten ledstrips plaatsen en kan je de tuin mooi verlichten. Ik ga eens kijken wat er allemaal kan.

Hoe gaan we dit aanpakken?

Ik keek op de ledstrip-specialist site en zag super veel info. Zo zag ik dat je inderdaad ook ledstrips buiten kan plaatsen. Onze tuin is nog een beetje saai en we willen het helemaal om gaan gooien. Een leuke tafel erin en dan met die leuke lichten om het helemaal een thuis gevoel te geven. We kozen voor ledstrips omdat deze een leuke sfeer geven. Omdat je de ledstrips ook met kleuren kan veranderen kan je het huis in de sfeer brengen die op dat moment bij je past. Zoals een romantische sfeer, een rustige sfeer, een feest sfeer en nog veel meer.

Extreem veel keus

Zo heb je op de site veel keus. Je kan filteren op van alles, zoals het formaat, de bescherming, de kleurtemperatuur, merken, led’s per meter, de fitting en de behuizing kleur. Wij kozen ervoor om ledstrips in de tuin te doen en in de slaapkamer. De slaapkamer kan je zelf kiezen hoe of wat. Zo wilde het vriendinnetje ledstrips met de wolken eroverheen. Ik koos ervoor om gewoon ledstrips langs de rand te doen om het wat meer sfeer te geven. In de tuin deden we het langs het raam en langs de schutting.

Housewarming tijd

Op deze manier wordt het helemaal ons eigen huisje. We hebben de ledstrips snel besteld en geplaats. Het ziet er zo gezellig uit! Hier hadden we echt eerder mee moeten komen, maar ja alles op zijn tijd. Het enige wat we nu nog moeten doen is natuurlijk een housewarming geven.